Världens hetaste man? Ja tack!


So happy I could die Be your best friend yeah I love you forever, Eh eh, so happy I could die



Tog en spontan fika på stan med Nette och Kajsa idag efter skolan. Vi satte oss ner på Norrlands Nation för kaffe, te och en hel del prat. Mysigt! Tyvärr kändes det dock som att det blev det sista fikat utomhus för i år, och det känns ju ganska tråkigt...

Hamnade på samma buss hem som min bror och nu, några timmar senare, finner jag mig själv tittandes på olika, ganska tråkiga, hemsidor. Ska nog plugga lite istället.

Grattis till dem personer som lyckades läsa det här tråkiga inlägget utan att somna - ni borde få en medalj!



Ciao

God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun And it can't be outfought It can't be outdone It can't be outmatched It can't be outrun

Trots allt som händer, så mår jag bra!

But you're late, I wait around and then, I ran to the door, I can't take any more is not you, you let me down again


Is there anybody out there walking alone? Is there anybody out there out in the cold?




Lite av inköpen från lördagen!

Foto 1: Örhänge - Indiska. Tröja - H&M

Foto 2: Jumper - H&M. Halsduk - Zara



Sweet dreams!

Cooler cooler whatever Shake shake shake shake your shoulders We don't care if you're older Or the new baby sitter




Promenad med Jaquline där målet var att fota en hel drös med röda löv. Min kamera innehåller dock två bilder med röda löv - resten är gröna, gula eller röda.

Om jag trodde på Gud så skulle jag tacka för att du finns Jaquline, men nu får jag väl tacka dina föräldrar istället ;)

Sann är den saga som aldrig blev skriven, ingen kan se den när dagen är här



Lägger upp en del av det jag shoppade idag, imorgon. God natt!

That secret that you knew But don't know how to tell It fucks with your honor And it teases your head



Fredag = wunderbar! Det finns nog inte någon dag i veckan som känns så bra som en fredag... Sista dagen i skolan/jobbet innan helgen bryter ut. Ah, det ligger verkligen någon härlig energi över dem flesta fredagarna som passerar.

Veckan som varit har jag stressat allt för mycket så det ska bli skönt att sticka till Stockholm imorgon och varva ner med Kajsa. Sa någon shopping? Klart som korvspad!

Måste därför tacka för mig och dyka ner i min stora säng för att få sova några timmar. Klockan sju ringer klockan... But good things come for those who wait!


I want you to lead me Take me somewhere Don't want to live In a dream one more day


I told you to be patient I told you to be fine I told you to be balanced I told you to be kind



God Natt! Funderar på varför jag aldrig lyssnat på Bon Iver förut... Så vackra texter och så har han en underbar röst. Han är lite av ett geni!
Och imorse trodde jag att jag skulle plugga inför svenska provet på fredag men där hade jag fel. Bestämde mig ganska snabbt när jag kom innanför dörren efter skolan att skjuta på pluggandet till imorgon!

Förväntar mig träningsvärk imorn morgon när jag vaknar och på tal om att vakna... Jag måste gå och lägga mig. Nu? Ja varför inte? Håller ju endå på att somna här men innan ni går och lägger er: Lyssna på låtarna nedanför!











But now I'm high; running wild among all the stars above





Idag var en del av släkten på besök för att fira mig och min mamma som fyllde förra veckan. Jag fick en jättefin ljuslykta och pengar. Vad kan jag säga? De vet vad jag behöver! 
Men det bästa av allt på hela kalaset var tårtan som man kan se (dreggla) på sista bilden. Jag blev så lycklig att det rullade tårar ner från mina kinder! Jag åt med nöje upp hans mun och f*n vad bra han smakade, he he.

Efter mina släkt åkt hem igen gick jag med Bills vänstra öga på ett fat + en present till min fina vän Lovisa. Jag hoppas hon njöt av ögat och resten av tårtbiten, ha ha! Jag fick en present av henne också! Body Butter från The Body Shop (1a bilden). Den luktar gudomligt.


Efter ett kalas, presentbyte, löpartur och housemusik så ska jag nu hoppa i säng med huvudet före.



I know we could live tomorrow, But I know I live today



Gårdagskvällen var riktigt sweet. Var hemma hos Kajsa och hade teamarathon med henne, Nette, Hilma och Camilla. Satt och snackade hela kvällen och natten tills vi bestämde oss för att faktiskt gå och lägga oss.
Var tvungen att sticka hem runt 10-snåret imorse för att röja upp i mitt rum som ser ut som ett slagfält. Har kommit en bra bit på väg!

Ikväll är det kulturnatten i Uppsala vilket jag självklart ska dra in på med tre bruttor. Det som är inplanerat är käk och bio. Resten återstår att se!
Jag vill avlsuta detta inlägg med att tacka de som uppfann Ipren - Heroes!


Ciao





RSS 2.0